kalyhaszoli.hu

A KÁLYHÁSMESTER!


           A piaci igényeknek megfelelően a családi vállalkozásunkat bővítettük. A kereskedelemmel a                  feleségem foglalkozik, így ki tudunk szolgálni ÁFÁS SZÁMLA igénnyel érkező ügyfeleket is!  


MAGAMRÓL

NYÍREGYHÁZÁN, A KÁLYHACSEMPE GYÁRBAN KEZDTEM KITANULNI A MESTERSÉGET. TELJESEN AZ ALAPOKTÓL, KÁLYHACSEMPE ALAPANYAG ELŐKÉSZÍTÉS, KÁLYHACSEMPE GYÁRTÁS, SZÁRÍTÁS, KÁLYHACSEMPE MÁZAZÁS, ÉS VÉGÜL A KÁLYHACSEMPE ÉGETÉS. MINDEN FÁZIST EL KELLETT SAJÁTÍTANI. AZ ALAPOK MEGISMERÉSE UTÁN LEHETETT TOVÁBB LÉPNI. SZEZONMENTES IDŐSZAKBAN HORDOZHATÓ CSERÉPKÁLYHÁKAT GYÁRTOTTUNK, ÍGY AZ ÉV MINDEN NAPJÁN ÉPÍTHETTEM. AZ ÉPÍTŐI MUNKA 2000-es ÉVEK KÖZEPE KÖRÜL AZ IGÉNYEK NÖVEKEDÉSÉVEL HOZTA MEG SZÁMOMRA A MEGFELELŐ KAPCSOLATI KÖRT. EZ MÁR ELÉGSÉGESNEK BIZONYULT A SAJÁT VÁLLALKOZÁS BEINDÍTÁSÁHOZ. ELEINTE A KÁLYHACSEMPE GYÁRNÁL IS DOLGOZTAM ALVÁLLALKOZÓKÉNT. SZABOLCSBÓL ZALÁBA KÖLTÖZTEM... TÖBB KÁLYHACSEMPE GYÁRTÓVAL, FORGALMAZÓVAL KAPCSOLATBA ÁLLOK. A MEGRENDELŐI IGÉNYNEK MEGFELELŐ KÁLYHACSEMPÉT PRÓBÁLOM AJÁNLANI.

MAGYARORSZÁGON ÉS KÜLFÖLDÖN IS ELISMERT /SOK KÜLFÖLDI MEGRENDELÉST TELJESÍTETTEM, AUSZTRIA, SZLOVÁKIA, ROMÁNIA, SZLOVÉNIA, OLASZORSZÁG, BELGIUM, OROSZORSZÁG/ MAGYAR KÁLYHACSEMPÉBŐL.

 KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, KAPU, TÁNYÉROS, SIMA,KERETES KÁLYHACSEMPE 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ !  KAPUS   ÖNTÖTT KÁLYHACSEMPE 

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ! MÉRETPONTOS ! ÖNTÖTT KÁLYHACSEMPE NAGYON SZÉLES MINTA KÍNÁLATTAL, TÖBB MINT 50-SZÍNBEN

   A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL;  ÖNTÖTT KÁLYHACSEMPÉT: BORSODNÁDASDI CSEMPEGYÁR,  - KÖLTŐ CSEMPE SZADA, SZENTESI KÁLYHACSEMPEGYÁR, DE NAGYON SZÉP KÉTSZER ÉGETETT ! PRÉSELT, RÁCSOS, ÉS SZINTÉN KÉTSZER ÉGETETT, KÉZI FORMÁZOTT MÉLY-KAPUMINTÁS KÁLYHACSEMPE IS MEGRENDELHETŐ SZINTÉN GYÁRI ÁRAKON! EGYEDI IGÉNY ESETÉN KÜLFÖLDI CSEMPEGYÁRTÓ CÉGTŐL IS TUDOK RENDELNI KÁLYHACSEMPÉT. PÁLYAFUTÁSOM SORÁN NAGYOBB TÁVOLSÁGOKAT IS "LE KÜZDÖTTEM" SOK KÜLFÖLDI MEGRENDELÉST TELJESÍTETTEM, AUSZTRIA, SZLOVÁKIA, ROMÁNIA, SZLOVÉNIA, OLASZORSZÁG, BELGIUM, OROSZORSZÁG. SOK HELYEN LETETTEM A KÉZJEGYEM. A KÖZELI ORSZÁGOKBA RENDSZERESEN JÁROK DOLGOZNI. EZZEL CSAK AZT SZERETNÉM TUDATNI: A TÁVOLSÁG NEM AKADÁLY !. (viccesen szoktam mondani, én megépítem a műhelyemben a kályhát te vidd haza.) KÉRDEZIK MÉG TÖBBSZÖR HÁNY KÁLYHÁT ÉPÍTETTEM EDDIG? ŐSZINTÉN MEGMONDOM NEM TUDOM, EZERNÉL SOKKAL TÖBBET. CSAK FÉNYKÉPEM közel 1000 KÜLÖNBÖZŐ MUNKÁMRÓL VAN! NAGYON SOK NEM LETT FÉNYKÉPEZVE, /AZ ÁTRAKÁSOKAT NEM, ILLETVE RITKÁN FÉNYKÉPEZEM LE/ RÉGEN NEM VOLT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐM. A HAGYOMÁNYOS GÉPPEL VAGY SIKERÜLT VAGY NEM (INKÁBB NEM), TÉNYLEG NEM SZÁMOLTAM. AMIKOR KÉTKEDVE FOGADJÁK "NEM TUDOM MEGMONDANI" néha viccesen megjegyzem: "ez az első de remélem sikerülni fog" A KIJELENTÉSEM UTÁN NEM KÉRDEZIK MEG TÖBBSZÖR.

KÉRDÉSE VAN SZÍVESEN SEGÍTEK! 

KÖSZÖNÖM,HOGY ELOLVASTA!       

ANNUS ZOLTÁN A kályhásmester.  

 Zalaszentmihály, Kossuth L. 4.                                   

8936. tel: +36 30 277 11 54.                               

 e-mail: annuszoli@gmail.com            

 www.kalyhaszoli.hu 


© Annus Zoltán 8936. Zalaszentmihály, Kossuth L. u. 2
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Kályhacsempe,Zala kályhás,kályhás Zala, Kályhás,Kályhás Zala megye, cserépkályha,kályha,kandalló,kemence,búbos kemence,kerti konyha,építő,építés,Zala,Zala megye .https://screencast.com/t/KP2mh1emRDR2,