Elektromos cserépkályha fűtőkábel, fűtőbetét ár lista a www.hibridkalyha.hu  oldalon olvasható!

                                                               Kályhacsempe akció! 

Raktáron lévő, új első osztályú kályhacsempe eladó: Bruttó 1000 Ft / Db áron!    

                   

A teljesség igénye nélkül néhány kályhacsempét megtekinthet Kályhacsempe a galériában.


    CSERÉPKÁLYHA ÉPÍTÉS ÁR , KANDALLÓ ÉPÍTÉS ÁR, 

       cserépkályha építés ára, kandalló építés ára.

CSERÉPKÁLYHA TISZTÍTÁS alaptisztítás a tisztítónyíláson keresztül  30,000-Ft-tól 

A kályhatest megbontásával valamennyi járat tisztítása                      40 000-Ft tól

Tisztító dugó beépítve /db                                                                      6000-Ft tól  

Cserépkályha javítás                                                                              15,000-Ft tól  

Kiszállási díj   igény esetén  (40-km ig)                                                  30,000-ft tól   

Konszignáció   készítés                                                                         30,000-ft tól                                                       

CSERÉPKÁLYHA ÁTRAKÁS ÁRA!

AKCIÓ!!! 

/Feltöltés alatt/

(A kedvezmény más akcióval vagy promócióval nem összevonható.)

 

Normál méretű cserépkályha munkadíj, plusz anyagköltség(4*2,5*7) 250,000-Ft tól  A nagyobb testű cserépkályha munkadíj, plusz anyagköltség(5*3*7)   300,000-Ft tól 

Az ár tájékoztató jellegű! A cserépkályha átrakásnál az első sort (hamuajtó sor, ülőpadka sor és a párkány) meghagyom, csak akkor bontom ha indokolt, ebben az esetben plusz költség! (két fal közötti, párkányos, vizes-patkó, talapzatig bontás, áthelyezés, stb.  ezek mind befolyásolják az árat.)

                Az ár tájékoztató jellegű!                       Egyedi méret, egyedi az ár!

         Plusz költség:  tüzelő ajtó, hamu ajtó, tűzrács, csempe pótlás, bekötő cső.  

                                      ÚJ CSERÉPKÁLYHA ÉPÍTÉS  ÁRA!   

Új cserépkályha építés irányadó ára: 1250-Ft tól / Csempeegység! (NEM CSEMPE DARABSZÁM!) / nagyban függ a kályhacsempe minőségétől/ feltételezve talapzattól a tetejéig, (körbe) kályhacsempéből készül.  Természetesen van más építési mód, /akár anyagiak, akár esztétikai okok miatt/  részben, /ülőpadkáig/ vagy egészében falra épített, jobb esetben kiszellőztetve. Illetve más építőanyagból készült talapzat, akár ülőpadkáig, és vagy felső rész (süveg) stb.  Ezekben az esetekben a egyedi a díjszabás.  Egyedi a díjszabás még a  bonyolult építésű pl. íves, sokszögű, több párkányos, exra magas 240-cm fölött, vakolt (részben vagy egészben),fal közötti, vizes patkó, külső levegős, bio tűztér, öko tűztér stb. Légréses építési mód. A legtöbb esetben: egyedi megrendelés, egyedi ár!                A   munkadíj nem tartalmazza: a szállítási és esetleges szállás díj összegét!

Bio, Öko tűztér : 150,000-Ft-tól, Külső levegő bevezetés : 30,000-Ft-tól. 


 

                                              ÚJ KANDALLÓ ÉPÍTÉSI ÁRA!

Kandalló építésnél ha kizárólag kályhacsempéből épül, ára függ a kályhacsempe darabszámától,/csempeegységtől/egyaránt. Az építmény nagysága, alakzat, forma, külső levegő, stb.  

Kandalló építés anyagai: Kályhacsempe, Kő, Tégla, Kálciumszilikát lap, Brula hőtároló építőlap, stb.

Kályhacsempe: Jó hőtároló kapacitás, esztétikus külső (cserépkályha jelleg,mázas csempe) A máz nélküli kályhacsempe vakolható! Nagy tömeg!

Kálciumszilikát lap,  Kiváló a tűzállósága, könnyű, kedvező ár.

Brula kandalló építőlapok:  A legjobb hőtároló kapacitással rendelkező, kandalló építőlap.

Jellemzően az itt felsorolt építőanyagokból építem, megrendelőimnek a kandallóját.  Az építés Ára: 200,000-ft tól.  

Igény esetén vakolás (dryvit) : 50,000 Ft tól  kályhás hőálló vakolat / dörzsölt 0-2 mm szemcsemérettel/

  A munkadíj nem tartalmazza: a szállítási és esetleges szállás díj összegét! 

                       

A feltüntetett értékek nem minősülnek ajánlattételnek, árkalkulációt személyes                                        egyeztetés és megbeszélés alapján adok.  

INGYENES ÁRAJÁNLATOT SZERETNE ? Keressen fel előzetes időpont                                                     egyeztetést  követően, az irodámban. 1 db árajánlat elkészítése ingyenes!

Konszignációt, látvnyrajzot  költségtérítés ellenében!  Megrendelés esetén, az előleg megfizetése után               ez az összeg jóváírásra kerül.                                                                   

 Zalaszentmihály, Kossuth L. 2-4 sz.                                         www.kalyhaszoli.hu    

e-mail:   annuszoli@gmail.com  tel: +36 30 277 11 54

Abban az esetben ha Önök nem kívánnak eljönni hozzám, / Pedig a feleségem remek kávét főz! / szeretnék, hogy én menjek kérem szíveskedjenek kiszállási díjat fizetni, 40-km-en belül (minimum) 30,000-ft melyről számlát adok . Ez az összeg tartalmazza a kiszállási költséget, felmérést, 1 darab  árajánlat elkészítését. Természetesen ha megvalósul az építés a teljes összeg jóváírásra, levonásra kerül.

 (A látványterv elkészítése , tételes konszignáció kiadása, kizárólag költségtérítés ellenében! ) 

 TÁJÉKOZTATÓ ! ÚJ CSERÉPKÁLYHA,KANDALLÓ MEGRENDELÉSE ESETÉN !

 Új cserépkályha kályhacsempe megrendelésekor fontos tudnivaló!                  Kérem a félreértések elkerülése érdekében, figyelmesen olvassa el! 

A tájékoztató, a magyarországi csempegyártó cégek vállalási feltételei, ezt olvashatja az itt leírtakban! 2016. január 01.

A kiadott árajánlat árai, 15-napon belüli megrendelés esetén garantáltak!

Típusterv átadása alaprajzzal, csempe-konszignációval: a csempeanyag 5%-a, minimum 30,000-ft /db. Nálunk történő megrendelés esetén ezt  díját jóváírjuk! Ajándék alaprajzzal csempe-konszignációval!

Számítógépes látványrajz: mérettől és bonyolultságtól függően 15,000-20,000-ft/db Nálunk történő megrendelés esetén a látványrajz díját jóváírjuk!   Ajándék látványrajz!

Él csiszolás, méretre vágás: csempeár: 20%-tól (kályhacsempétől függ)

Gyártási határidő: Szezontól, gyártótól függően 30-60-90 nap, fizetés:50% megrendeléskor,50% átvételkor. Megrendeléskor a gyártó által megadott időpont az irányadó.

A csempegyártó által meghatározott átvételi időponttól számított 30-napon belül, át nem vett kályhacsempét (ha nem jelzik időben a későbbi átvételi időpontot) a kályhacsempegyár értékesítheti. (30-napon túl : elállásnak , visszalépésnek minősül. Ebből adódóan kárigénnyel nem élhet!)

A megrendeléstől való elállás esetén, az előleget nem áll módjában a kályhacsempe gyártóknak visszafizetni! /Egyedi megrendelés miatt, a már legyártott kályhacsempét nehezen, csak  kedvezményes áron tudja értékesíteni./  Ebből adódóan kárigénnyel nem élhet!

Előre nem jelzett késedelmes fizetés esetén, semmilyen (előre kialkudott) kedvezmény nem érvényesíthető! 

Az eladott, de bármilyen okból feleslegessé vált csempére, nem vállal a csempegyártó, visszavásárlási kötelezettséget.

Ezekkel a feltételekkel tudunk rendelni új kályhacsempét, a magyarországi kályhacsempe gyártóktól.

Köszönöm, hogy elolvasta!

Garancia: Az új, teljes kivitelezés esten az átadástól számított 5év. (figyelem: a túlfűtés nem garanciális tényező!) A túlfűtést a 180 C-ig rugalmas fugázó anyag megkeményedése bizonyítja. Ha rugalmas fugázó anyag híján a csempe melegedését nem lehet véleményezni, akkor a gyártó mentesül a repedés felelőssége alól.

Cserépkályha átrakás esetén: 1 év. Kizárólag az általam vitt anyagokra tudok vállalni garanciát! 

A csempe alaptest repedését vagy gyártási hiba, vagy túlfűtés okozhatja. A túlfűtést a 180°C-ig rugalmas fugázó anyag megkeményedése, elridegedése bizonyítja. A túlfűtéssel együtt fellépő csemperepedés nem a csempe garanciális hibája; vagy építési hiba, vagy a kályha üzemeltetése során elkövetett hiba következménye. Az összes kártérítési kötelezettség nem haladhatja meg az adott kályhához szállított csempeanyag összértékét. 

Esetleges nem várt vitás esetben párbeszéd az irányadó. Esetleges kártérítési kötelezettség maximum a megrendelő által kifizetett összegig terjedhet.

KÖSZÖNÖM       SZÉPEN,     HOGY    ELOLVASTA:     ANNUS ZOLTÁN  kályhásmester. +36 30 277 11 54. Zalaszentmihály, Kossuth L. 4. 8936. e-mail: annuszoli@gmail.

                                            www.kalyhaszoli.hu                           www.hibridkalyha.hu

          HA KÉRDÉSE VAN SZÍVESEN SEGÍTEK! 


© Annus Zoltán 8936. Zalaszentmihály, Kossuth L. u. 2
Az oldalt a Webnode működteti
elektromos cserépkályha, e-cserépkályha, carlo, carloTSE, carloDUOTERM, elektromos fűtés, villany cserépkályha, elektromos kandalló, elektromos cserépkályha vélemény, elektromos, cserépkályha építés, hordozható elektromos cserépkályha, villanybetét cserépkályhába, villannyal fűtött cserépkályha, elektromos fűtőbetét cserépkályhához, elektromos cserépkályha rezsi kalyhaszoli.hu Kratki kandalló, Spartherm kandalló,BRULA,hőtároló kandalló,füstjáratmodul,e-cserépkályha,elektromos cserépkályha, carlo duo-therm, carlo TSE, BRULApor,BRULA GSL,Hőtároló kandalló, kályhás Zala, Zala Kályhás,Zalai Kályhás, Zalaegerszeg kályhás, kályhás Zalaegerszeg, Kályhás Zala megye, cserépkályha,kályha,kandalló,kemence,kerti konyha,építő,építés.Zala, Zala megye,Vas megye,Somogy megye,Veszprém megye,Győr-Moson-Sopron-Megye,Zalaegerszeg,Nagykanizsa,Zalakaros,Zalaszentgrót, Szombathely,