<#elektromoscserépkályha-INFRAPANELEK#kályhacsempe-burkolatban>

                     Elektromos cserépkályha hibridkályha!

  Carlo TSE elektromos cserépkályha fűtőbetét minden esetben tökéletes megoldás egy cserépkályha felfűtésére. Nincs kémény építési lehetőség? Nem szükséges, nem kell lemondani a cserépkályha melegéről! Emeleten lakik? Nem kell felhordania a tűzifát,és nem kell lemondani a cserépkályha melegéről! Nehéz, vagy nem tud hozzájutni a száraz kemény tűzifához? Nem szükséges,és nem kell lemondani a cserépkályha melegéről! Kicsi a hely de építeni szeretne egy cserépkályhát? Erre is megoldás az elektromos cserépkályha! "legszűkebb" helyre is megépíthető! A hőtároló kapacitása miatt az áramfogyasztása a SOKKAL kevesebb mint egy azonos teljesítményű villanyradiátoré! Ez egy CSERÉPKÁLYHA ami tárolja a hő egy részét! 

Keresse az eredeti elektromos cserépkályha fűtőbetét gyártó termékeit, CARLO TSE és a CARLO DUO-THERM fűtőkábelt, garantált minőség. Miért is mondjuk, hogy eredeti? CARLO LOYS az elektromos cserépkályha fűtőbetétek gyártója már 100 éve!

Sajnos nem lehetséges? Gondolja?! Nincs kémény építésre lehetőség? Nem szükséges, nem kell lemondani a cserépkályha melegéről!

Egy cserépkályha füst nélkül. LEHETSÉGES!


Carlo speciális fűtőszál a tökéletes kiegészítő! Csaknem minden cserépkályhához, csempekandallóhoz. Tehát, szinte Minden duo-therm fűtőszállal épített cserépkályha, csempekandalló használható "hagyományos" módon is! Ha szeretné a tűz ropogását látni, szeretne tüzet rakni a cserépkályhába, lehetséges!

 • Energiatakarékos megoldás: 2 villanykörte teljesítménye is elég egy 2m hosszú ülőpadka 40°C-ra való felfűtéséhez.A Kandalló építéséhez /ülőpadkájához/ kérje! Ne a kellemetlen "hideg" ülőkére üljön!
 • Gyorsan melegít : A magas teljesítményen a speciális fűtőszállal mindössze egy óra alatt elérhető a kívánt hőmérséklet.
 • Könnyű telepítés: A teflon fűtőszálat kimondottan a kerámia ülőpadkához tervezték. Az egy végű csatlakozás egyszerű telepítést tesz lehetővé, 10 cm-es telepítési távolisággal egyenletes hőmérsékletelosztást érhetünk el.
 • Közös fűtés további erőfeszítések nélkül: A duo-therm fűtőszál a kályhacsempékhez ideális a fatüzelésű cserépkályhákhoz is, Ezt 20cm-ént a kályha fugába kell építeni.
 • Magas biztonság és megbízhatóság: A magas hő tűrés 400°C-tól biztosítja a hosszú távú, problémamentes működést.
 • A fafűtés mellé is be lehet tenni az elektromos fűtést így használhatja a cserépkályhát hagyományosan fatüzeléssel is.

Napelemes rendszerrel összekötve tökéletesen alkalmas minden ember számára, akik egy attraktív épített kályha sugárzó hőjét érezni szeretnék. Valósítsa meg az álmait.
Hozzon ki a helyiségből egy teljesen személyes környezetet. A modern technológiával egy magas komfortérzet érhető el. Ideálisan kombinálható a napelemes rendszerrel. 

Elektromos cserépkályha: fűtőkábel, fűtőbetét ár lista a www.hibridkalyha.hu oldalon olvasható!  

Száraz keményfa megvásárlása komoly kihívást jelent, ezt tapasztalom az emberekkel történő beszélgetések során. Sok esetben a tüzelő megvásárlása után az összevágása, behordása, elhelyezése is nehézséget okoz. Az emeletre történő felcipelésről nem is beszélve. A cserépkályha természetes melegét nem tudja pótolni semmilyen sem más fűtési mód. Az elektromos cserépkályha megoldást jelent erre a problémára. NEM KELL LEMONDANIA AZ ÁLMÁRÓL! SZINTE MINDEN ESETBEN MEGVALÓSÍTHATÓ A CSERÉPKÁLYHA MEGÉPÍTÉSE! 

   Tegyen a tiszta levegőért!
Elektromos Cserépkályha építő mester.
Fa nélkül, Kémény nélkül!
(A leggazdaságosabb elektromos cserépkályha melegével!)
Minden ! Európai minősítéssel rendelkezünk!

CARLO TERMÉKEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA: Kereszturi Éva.

VISZONTELADÓKAT, KÁLYHÁSMESTEREKET, LAKOSSÁGOT IS KISZOLGÁLUNK, KERESS BIZALOMMAL!

AZ EREDETI CARLO TERMÉKET MAGYARORSZÁGON NÁLUNK VAGY AZ ÁLTALUNK AJÁNLOTT KERESKEDŐNÉL - VISZONTELADÓNÁL MEGVÁSÁROLHATJA. 


Száraz keményfa megvásárlása komoly kihívást jelent, ezt tapasztalom az emberekkel történő beszélgetések során. Sok esetben a tüzelő megvásárlása után az összevágása, behordása, elhelyezése is nehézséget okoz. Az emeletre történő felcipelésről nem is beszélve. A cserépkályha melegét nem tudja pótolni semmilyen sem más fűtési mód. Az elektromos cserépkályha megoldást jelent erre a problémára. 

Hőtárolós elektromos kályha építéséhez igénybe veheti a szolgáltatójánál a vezérelt mérőt!

˝Sajnos nem lehetséges?˝Gondolja, Egy cserépkályha füst nélkül.

De miért kellene lemondani az otthon melegéről, a gyönyörű kályháról, bútorzatról otthonában, lakásában?
Ezzel a Magyarországon új technológiával megvalósíthatja álmai cserépkályháját, FÜST NÉLKÜL.
Elektromosan fűtött samott lapokból áll, amik bármilyen nagy kályhát képesek felfűteni. illeszthető bármilyen mérethez, illetve formához, ezáltal minden mérethez és formához alkalmazható. Valósítsa meg a meleg otthoni légkört egy elektromos cserépkályhával. Tehát Lehetséges! 

 ELEKTROMOS CSERÉPKÁLYHA TÖKÉLETES MEGOLDÁS ! KÉMÉNY NÉLKÜL IS ÉREZHETI A CSERÉPKÁLYHA MELEGÉT!  

˝Komoly dolog egy cserépkályha, túl nehéz az én otthonomba.˝
Nem feltétlenül, mert az elektromos cserépkályha egy igazán ˝könnyű kályha˝. A cserépkályha nyugodtan felépíthető otthona bármely helységében.

¨Túl sok munka van egy cserépkályhával. Befűteni, tisztítani, a fával való munka túl sok időbe, energiába kerül.˝
Ezzel a technológiával elfelejtheti a munkát. Egyszer megépíti, nem igényel karbantartást, sem tisztítást. És akár egy gombnyomással vagy telefon segítségével kellemes meleget varázsol, mialatt Ön kényelmesen pihenhet.                                                                                                                             A Carlo TSE változó fűtőspirállal bélelt samott téglából áll. Ezek egyesével Úgynevezett Niro állványokon lógnak. Az előállított hőt így közvetlen a csempe felületén adják le. 

Négyzetméterenként 650W-ig lehet alkalmazni. Túlmelegedni soha nem tud, 50c°-150° között lehet beállítani a hőmérsékletet, az esetleges túlfűtés, túlmelegedés veszélye nélkül mivel a WSK fali dobozba épített kapilláris cső maximum 200°C fok elérését követően lekapcsolja az áramellátást, amolyan szoba termosztátként működik.

Technikai adatok:

Laponként teljesítmény: 250W/ 230V
500W/ 230V

Méretek: 325*155*20 mm

Fűtőlap: Álló, fekvő

Fali kapcsoló méretei: 160*160*80 mm

Tápegység 2,5 kW-ig 230V      / 3 kW - akár 10 kW - ig  400V  (3 fázis)  szükséges /                                   Egyedi igény esetén (10 kW - nál nagyobb teljesítmény) kérjen egyedi ajánlatot!

 • Direkt fűtés, rövid válaszidővel
 • Tiszta meleg
 • Egyszerű kezelés, tisztán tartás
 • Csaknem minden cserépkályhába beépíthető

˝Mondjak le a ropogó fa melegéről?˝
Nem! Nem szükséges lemondania, fatüzeléssel együtt is használni tudja. Ebben a rohanó világban  munka után fáradtan hazatérve nincs ideje, kedve kihamuzni megrakni a tüzet?  Egyszerűen beállítja a termosztátot a kívánt hőfokra és meleg lakás fogadja. Szeretné látni, érezni a tűz melegét Megrakja, begyújt a cserépkályhájába és élvezi a ropogó tűz adta melegséget!           

Carlo speciális fűtőszál a tökéletes kiegészítő! Csaknem minden cserép-kályhához . Tehát, szinte Minden duo-therm fűtőszállal épített cserépkályha használható "hagyományos" módon is! Ha szeretné a tűz ropogását látni, szeretne tüzet rakni a cserépkályhába, lehetséges!  

 • Közös fűtés további erőfeszítések nélkül: A duo-therm fűtőszál a kályhacsempékhez ideális a fatüzelésű cserépkályhákhoz is, Ezt 20cm-ént a kályha fugába kell építeni, a teljesítmény /hőleadás/ 400W/m2.
 • Magas biztonság és megbízhatóság: A magas hő tűrés 400°C-tól biztosítja a hosszú távú, problémamentes működést.
 • A fafűtés mellé is be lehet tenni az elektromos fűtést így használhatja a cserépkályhát hagyományosan fatüzeléssel is.

Például ha egyszer nincs kedve befűteni, egyszerűen csak megnyom egy gombot, vagy telefonnal aktiválja. Ez különösen praktikus az átmeneti fűtési időszakokban, vagy egy hétvégi házban, ahol a termék fagyálló melegítőit használni tudja. Ezen kívül hosszú távon tudja a kályha illetve az ülőpadka hőmérsékletét is szabályozni.
Ezzel a fűtés rendszerrel semmi sem szabhat határt fantáziájának! Minden lehetséges!

Építéseim során többször előfordul, hogy a KANDALLÓ vagy a CSERÉPKÁLYHA ülőpadkáját nem tudjuk megmelegíteni. Egy speciális fűtőszál beépítésével az ülőpadka kellemesen meleg lesz! 

 • Energiatakarékos megoldás: 2 villanykörte teljesítménye is elég egy 2m hosszú ülőpadka 40°C-ra való felfűtéséhez.
 • Gyorsan elérhető: A magas teljesítményen a speciális fűtőszállal mindössze egy óra alatt elérhető a kívánt hőmérséklet.
 • Könnyű telepítés: A teflon fűtőszálat kimondottan a kerámia ülőpadkához tervezték. Az egy végű csatlakozás egyszerű telepítést tesz lehetővé, 10 cm-es telepítési távolisággal egyenletes hőmérsékletelosztást érhetünk el.           

˝Drága árammal fűteni˝. Hellyel-közzel igen. DE e rendszer használata 100%-ig hatékony.    

    A vezérelt mérővel egy olyan takarékos megoldást igényelhet, hogy a legkedvezőbb áron üzemeltetheti azokat az elektromos berendezéseit, amelyek nem igényelnek folyamatos áramellátást. Ilyen eszköz tipikusan a hőtárolós cserépkályha. A vezérelt méréssel naponta legalább 8 órára biztosítunk villamos energiát, előre nem meghatározott időszakokban. 

A hősugarak a falakat és a sarkokat egyaránt érik, ezáltal a hőérzet 3-4 °C fokkal nő.
Már a 2000 W-os hősugárzó (megfelel egy hagyományos fűtőberendezés teljesítményével) elegendő egy 40 négyzetméteres terem fűtéséhez. A hősugárzó nagyon sok háztartásban megtalálható. Becsatlakoztatjuk az elektromos hálózatba és ontja a meleget. Valóban remek !  DE folyamatosan fogyasztja az áramot ,amint kikapcsoljuk szinte azonnal lehűl a környezete! A hősugárzóval ellentétben a hőtárolós cserépkályha  állandó áramfogyasztást nem igényel, hiszen ha felmelegedett kikapcsol és tartja a meleget!

Az alacsony beszerzési költségek és a kényelmes, könnyű kezelés további okokat adnak arra, hogy Ön is megépítse otthonában.


Hozzon ki többet cserépkályhájából, hőtároló kandallójából !
Nappali, pince, wellness terem, egy cserépkályha kellemes hangulata, mindenhol megteremti az otthon melegét.
Különösen az átmeneti időszakban sokan hagyják abba a fűtést cserépkályhájukkal, mert akkor már nem tűnik indokoltnak a használata.
Aki nem csak a fűtési szezonban szeretné élvezni a kályha melegét, legjobb, ha kombinálja kályháját az elektromos fűtési technológiával.
Egy speciális fűtőszál beépítésével az ülőpadka és a kályha is meleg lesz. Előkészületek, füst, tüzelőanyag nélkül.

Az elektromos segédfűtést a legmodernebb vezérlési technológia szabályozza.
Egy gombnyomásra, vagy telefonon keresztül, ha kellemesen szeretné, érezné magát otthonában, nyaralójában. Ha az épületet nem rendszeresen fűti a téli szezonban, fagyvédelmi célokra is lehet használni.
Speciális fűtőszál tökéletes kiegészítő minden cserépkályhához. 

Napelemes rendszerrel összekötve tökéletesen alkalmas minden ember számára, akik egy attraktív épített kályha sugárzó hőjét érezni szeretnék. Valósítsa meg az álmait.
Hozzon ki a helyiségből egy teljesen személyes környezetet. A modern technológiával egy magas komfortérzet érhető el. Ideálisan kombinálható a napelemes rendszerrel.

További információért kattints ide

maradok az oldalon tovább cserépkályha

Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Hibridkalyha : Kereszturi Éva, Annus Zoltán +36 30/277 11 54
hibridkalyha@gmail.com

8936 Zalaszentmihály, Kossuth Lajos utca 2-4.

Elektromos cserépkályha egyéb információ, beépítési útmutató letöltése 

www.hibridkalyha.hu  
Carlo speciális fűtőszál a tökéletes kiegészítő! Csaknem minden cserépkályhához, csempekandallóhoz. Tehát, szinte Minden duo-therm fűtőszállal épített cserépkályha, csempekandalló használható "hagyományos" módon is! Ha szeretné a tűz ropogását látni, szeretne tüzet rakni a cserépkályhába, lehetséges! 

© Annus Zoltán 8936. Zalaszentmihály, Kossuth L. u. 2
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Duo-Therm fűtőszállal épített cserépkályha használható „hagyományos” fatüzelésű üzemmódban módon is!